چگونه در 9 مرحله نام دامنه کسب و کار خود را انتخاب کنید

آنچه در این مطلب می خوانید :
چگونه در 9 مرحله نام دامنه کسب و کار خود را انتخاب کنید
مرحله اول : یک نام دامنه با قابلیت برند و تجاری شدن را به جای یک نام عمومی انتخاب کنید
مرحله دوم : از خط فاصله در نام دامنه خود استفاده نکنید و آن را کوتاه نگه دارید
مرحله سوم : پسوند دامنه مناسب برای وب سایت و برند خود را انتخاب کنید
مرحله چهارم : آزمایش با پسوندهای دامنه غیر سنتی را در نظر بگیرید
مرحله پنجم : تایپ نام دامنه خود را آسان کنید
و …
چگونه در 9 مرحله نام دامنه کسب و کار خود را انتخاب کنید
انتخاب نام دامنه برای وب سایت تجاری شما چیزی نیست که بی اهمیت از کنار آن بگذرید .
این انتخاب بر شهرت و اعتبار آنلاین شما در آینده ، همینطور بر موقعیت تجاری و مقدار دیده شدن شما تأثیر می گذارد. نام دامنه شما همچنین از عواملی است که به رشد تجارت شما در آینده مرتبط باشد.
بنابراین ، چه با یک شرکت مشاور و طراحی وب سایت کار کنید یا خودتان استراتژی وب سایت خود را برنامه ریزی کنید ، اولین قدم ی است که باید برای موفقیت کسب و کار خود در تجارت الکترونیک و فضای مجازی انجام دهید :
مرحله اول : یک نام دامنه با قابلیت برند و تجاری شدن را به جای یک نام عمومی انتخاب کنید
نام دامنه وب سایت شما تاثیر می گذارد بر اینکه بازدیدکنندگان چگونه کسب و کار شما را پیدا کرده و به خاطر می آورند.
نام دامنه پایه و اساس حضور دیجیتالی برند شما است برخلاف نام های عمومی قابل فراموش شدن ، یک نام دامنه خاص و با قابلیت برند شدن شما را در مقابل رقبا برجسته تر می نماید .
لازم نیست یک نام تجاری دارای معنی خاصی باشد به Google یا YouTube فکر کنید – اما تلفظ و حفظ آن آسان و منحصر به فرد است .
هدف اصلی در اینجا ایجاد یک پتانسیل برای نام دامنه برای ایجاد ارزش و شناخته شدن نام تجاری در طول زمان است.
برای ایجاد نام دامنه با قابلیت برند شدن :
کلماتی جدید و جذاب بسازید که اغلب موفقیت آمیز هستند ، همانطور که یاهو ، فیس بوک ، TikTok و Instagram می توانند گواهی دهند.
ترکیبی از کلمات موجود و پسوندهای تصادفی ایجاد کنید. گفتن یک نام دامنه با نام تجاری باید سرگرم کننده باشد و با صدای بلند و جذاب باشد تا در ذهن مردم باقی بماند.
یک لغتنامه را بررسی کنید و از کلمات جالب و موجود مناسب کسب و کار خود استفاده کنید.
از مولدهای نام دامنه برای ایجاد یک نام منحصر به فرد از ایده های اولیه دامنه و کلمات کلیدی استفاده کنید.
مرحله دوم : از خط فاصله در نام دامنه خود استفاده نکنید و آن را کوتاه نگه دارید
هنگام تصمیم گیری در مورد نام دامنه خود ، این دو نکته کلیدی را به خاطر بسپارید :
کوتاه بیان کنید : نام دامنه چقدر باید باشد؟ در صورت امکان باید کمتر از 15 کاراکتر داشته باشد. این شامل دامنه سطح بالا (TLD) که به عنوان پسوند دامنه نیز شناخته می شود ، نمی شود.
ساده بگویید : از خط تیره ، اعداد ، زیرخط ها ، علائم نگارشی یا دیگر کاراکترها که ممکن است مخاطب شما را گیج کرده و به خاطر سپردن آدرس وب سایت شما مشکل سازد ، استفاده نکنید.
مرحله سوم : پسوند دامنه مناسب برای وب سایت و برند خود را انتخاب کنید
انتخاب پسوند دامنه سطح بالا .com همیشه توصیه می شود زیرا رایج ترین پسوند دامنه است. در حقیقت ، 37 درصد از تمام دامنه ها از آن استفاده می کنند ، زیرا آشنا ترین و ساده ترین آن برای به خاطر سپردن است .
اکثر کاربران هنگام مراجعه به یک وب سایت به طور غریزی “.com” را تایپ می کنند. جایگزین های خوبی برای دامنه های “.com” عبارتند از .org یا “.net” که اغلب نیز استفاده می شود .
با این حال ، برخی از استثنائات در قانون “.com” وجود دارد. مثلا :
اگر مشاغل شما محلی است ، احتمالاً باید یک دامنه سطح بالا محلی را انتخاب کنید. به عنوان مثال: اگر در ایران واقع شده اید ، از “.ir” استفاده کنید .
اگر در بریتانیا هستید ، از “.uk” استفاده کنید .
اگر به بازار آلمان تغذیه می دهید ، از “.de” استفاده کنید
این امر برای مخاطبان هدف شما و مصرف کنندگان محلی روشن می کند که شما واقعاً در کشور آنها هستید و آگاهی و اعتماد برند محلی خود را افزایش می دهید.
با این حال ، اگر نسخه ای از نام دامنه شما با .com در دسترس است ، هنوز باید آن را ثبت کنید حتی اگر عمدتا یک تجارت محلی هستید. این درازمدت است ، زیرا ممکن است در آینده کسب و کار خود را توسعه دهید و همچنان از حوزه به یاد ماندنی و آشنا بهره مند شوید.
همچنین می توانید “.com” را به دامنه محلی خود پیوند دهید تا هر زمان که شخصی نسخه .com آدرس را تایپ کرد ، آن را به دامنه محلی هدایت کند.
مرحله چهارم : آزمایش با پسوندهای دامنه غیر سنتی را در نظر بگیرید
دامنه های مختلف سطح بالا که تا همین اواخر وجود نداشت ، محبوبیت بیشتری پیدا می کنند.
این پسوندهای دامنه غیر سنتی مانند “.agency” ، “.shop” ، “.store” ، “.club” و سایر موارد برای نشان دادن بهتر ماهیت و هدف وب سایت با استفاده از آنها ساخته شده است.
اگر کسب و کار شما کاملاً مشخص است و کاملاً با هر یک از این TLD ها مطابقت دارد ، می توانید نام دامنه ای را با آنها ثبت کنید.
قبل از انتخاب و خرید دامنه با پسوند های غیر سنتی ، مطمئن شوید که شرکت ثبت کننده دامنه شما خدمات آنها را ارائه می دهد.
مرحله پنجم : تایپ نام دامنه خود را آسان کنید
وقتی به محبوب ترین نام های دامنه جهان نگاه می کنید ، یک چیز به عنوان مخرج مشترک آنها به ذهن می آید :
تایپ و املای همه آنها بسیار آسان است.
اینستاگرام ، فیس بوک ، گوگل ، توییتر ، یوتیوب ، اپل … در تایپ کردن این موارد در نوار مرورگر خود اشتباه نخواهید کرد.
بازدیدکنندگان وب سایت تجاری شما نیز نباید مشکلی در تایپ نام دامنه شما در مرورگرهای خود داشته باشند. نیازی نیست که نام وب سایت خود را در یک مکالمه معمولی توضیح دهید یا نحوه نگارش آن را توضیح دهید.
بدترین اتفاقی که ممکن است بیفتد این است که بازدیدکنندگان احتمالی نام دامنه شما را اشتباه وارد کرده و در وب سایت دیگری قرار بگیرند ، که ممکن است رقبا باشند.
مرحله ششم : نسخه های غلط املایی دامنه خود را ثبت کنید
علاوه بر نکته فوق ، یکی دیگر از راه های محافظت از غلط املایی یا غلط نویسی دامنه شما ، ثبت چندین محتمل ترین یا رایج ترین غلط املایی نام دامنه است.
هنگامی که این نام های دامنه را نیز خریداری کردید ، کافی است آنها را به نام دامنه اصلی خود هدایت کنید.
به عنوان مثال : اگر نام دامنه شما از دو “t” – مانند کلمه “اتصالات ” استفاده می کند – احتمالاً باید نامی را با یک “t” واحد نیز ثبت کنید تا در صورتی که کسی “etesalat” را تایپ کند. به دامنه اصلی شما – “ettesalat.ir” هدایت شود .
مرحله هفتم : سعی کنید از کلمات کلیدی مناسب که نشان دهنده نام تجاری شما است استفاده کنید
استفاده از کلمات کلیدی یک روش اصلی برای بهبود سئوی وب سایت است. با این حال ، پر کردن کلمات کلیدی که در صنعت شما صدق می کند دیگر یک استراتژی وب سایت سئو معتبر نیست و در نهایت با یک URL بسیار طولانی (و عمومی) به پایان می رسید.
اگر از یک کلمه کلیدی استفاده می کنید ، آن را در ابتدای نام دامنه خود قرار دهید تا در رتبه بندی SEO شما تأثیر بیشتری داشته باشد.
از ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی مانند Google Keyword Planner ، SEMrush یا Ahrefs استفاده کنید تا بیشترین کلمه کلیدی جستجو شده و ارزشمندترین کلمه کلیدی را که در طاقچه شما کاربرد دارد پیدا کنید.
مرحله هشتم : آینده نگر و بلند مدت فکر کنید
تغییر نام دامنه در آینده نه تنها برای شما هزینه دارد بلکه شما دید موتورهای جستجو و رتبه و ترافیک ثابت افرادی را که به نام دامنه شما عادت کرده اند ، از دست خواهید داد.
به دست آوردن همه مشتریان شما می تواند یک فرآیند سخت و دشوار باشد. بازدیدکنندگان باید به URL جدید شما عادت کنند و گوگل و دیگر موتورهای جستجو چند سال طول می کشد تا شما را از نظر رتبه بندی SEO به همان جایی که در گذشته بودید ، بازگردانند.
نام تجاری یکی از بزرگترین عناصری است که تجارت شما را مشخص می کند.
به همین دلیل است که نام دامنه شما باید از آینده مطمئن باشد: به عبارت دیگر ، شما باید در اولین تلاش آن را به درستی دریافت کنید و هنگام انتخاب نام دامنه ، چشم انداز بلند مدت خود را در نظر داشته باشید.
مرحله نهم : ایده گرفتن از متخصصین و یا سرویس های تولید نام دامنه
اگر در انتخاب نام دامنه هیچ ایده فوق العاده ای نداشتید ، می توانید از مشاورین و متخصصین تجارت اکترونیک که تجرله کافی در زمینه برندینگ و تجارت در فضای مجازی دارند و یا به صورت آنلاین به سرویس های تولیدو پیشنهاد نام دامنه متعدد مراجعه کنید.
برخی از این مشاورین و ژنراتورها عبارتند از :
adoust.ir
wordoid.com
domainwheel.com
domainhole.com
استفاده از این تولیدکنندگان نام دامنه ساده است: با وارد کردن یک یا چند کلمه کلیدی ، چندین پیشنهاد نام دامنه با دامنه های معتبر و در دسترس ایجاد می کنید که می توانید ثبت کنید .
امیدواریم این مقاله به شما کمک کرده باشد تا بدانید چگونه در 9 مرحله نام دامنه کسب و کار خود را انتخاب کنید و این آموزش به بهبود و پیشرفت کسب و کار شما کمک کرده باشد .

قوانین ارسال دیدگاه در سایت